Lehetsz-e boldog a munkádban és a magánéletedben egyaránt?

Csakis tőled függ! 

Az élet egyesek számára egy taposómalom, végeláthatatlan mókuskerék. Reggel felkelünk, gépiesen isszuk a kávét, és többnyire reggeli nélkül, korgó gyomorral tülekedünk fel a villamosra, metróra, buszra vagy épp pattanásig feszült idegekkel ülünk egy közlekedési dugóban. Az unott arcok körülöttünk arra késztetnek minket, hogy ne vegyük fel senkivel a szemkontaktust, és csak magunk elé (vagy az útra) nézzünk.

Ha szerencsések vagyunk, aznap a munkahelyen épp nem kapunk „intőt” a főnöktől, és azt sem lehet érezni a levegőben, hogy a kollégák kibeszélnek bennünket a hátunk mögött. A munkaidő csak azon kevesek számára repül, akik imádják amit csinálnak, akik nem, azok számára csigalassúsággal telik, és egy örökkévalóságnak tűnik, míg az óra elér a 4-es, vagy 5-ös számig.

 21384546_l.jpg

Hazafelé rögvest rohanunk a gyerekért az oviba, suliba, hogy aztán még be tudjunk vásárolni, és valamiféle ehető vacsorát is feltálalni a családnak. Aztán persze este hullafáradtan dőlünk az ágyba, és miközben gépiesen beállítjuk az ébresztőórát, valahogy nincs kedvünk a másnap reggelre gondolni. Őrlődünk.

Az még hagyján, hogy a munka világában nem találjuk a helyünket, még el is viselnénk azt, hogy nem élvezzük a munkánk, és semmi elismerést sem kapunk, de az, hogy otthon sem tudunk kikapcsolódni, feltöltődni, az már több a soknál. Hogy produktívak vagyunk-e? Nem is állhatnánk távolabb ettől az ideális állapottól.

Sajnos a helytelen életvitelnek, a harmónia megbomlásának bizony sokszor a gyerekekkel és a párral való kapcsolat is a kárát látja. Borul minden, mint a dominó, hiszen életünk összefüggések sorozata.

 A stressz áthatja az életünket, és még a legkisebb megpróbáltatások előtt is kétségbeesünk. Pozitivizmusunk már rég a múlté. Stresszelünk.

 Nem csoda, hogy ebben az áldatlan helyzetben a testünk-lelkünk is lázad. Fáradunk, kiégünk, és elégedetlenek vagyunk az életünkkel. Valami nagyon nem stimmel...

Személyiségfejlesztő énidő coach-ként és produktivitási tanácsadóként azokhoz az útkeresőkhöz szólunk, akik készek megragadni annak lehetőségét, hogy változtatnak az életükön.

 wakemeup_19_1.jpgfotó:Kaplonyi Tímea

Te készen állsz a változtatásra? 

Ehhez az szükséges, hogy szembenézz végre magaddal, és válaszolj néhány kényelmetlen kérdésre. Segítünk neked, hogy megtaláld a válaszaid, és az utad, ami segít lavírozni a munkád és a magánéleted között úgy, hogy kiegyensúlyozottan, harmóniában élhesd a mindennapjaid.

Neked megvan az eszköztárad ahhoz, hogy számot vess magaddal és kezedbe vedd az életed irányítását? 

Legyél akármilyen élethelyzetben, lehetsz kisgyermekes anyuka, vállalkozó, vagy vállalatvezető, az önismeretfejlesztés és az önképzés sokat segít majd céljaid és vágyaid elérésében. 

Először is, fontos tudnod, hogy számodra mi okoz kikapcsolódást, mi az énidőd, hogyan töltekezhetsz fel. Ez mindenki számára mást jelent. 

Azt szeretnénk, ha

  • testi, lelki és szellemi szinten is szárnyalnál, és kihoznád magadból a legtöbbet
  • nyitott lennél a fejlődésre
  • ha leszámolnál a monoton munkavégzéssel
  • ha gyarapodna életedben a jó stressz, és motiváltabb lennél
  • hatékonyabban, nagyobb odafigyeléssel, örömmel, és rugalmasabban végeznéd a munkád
  • ha változtatnál a hozzáállásodon
  • ha képes lennél megteremteni és élvezni az énidőd
  • tudatosan lennél jelen az életedben
  • nyugodtan aludhatnál
  • kevesebbet stresszelnél
  • ha felismernéd, hogy esetleg környezetváltozásra, új hobbira, munkára, barátokra van szükséged ahhoz, hogy kiteljesedhess
  • tudnád végre önmagad menedzselni 

 

A Te ügyed, a mi (WE) közös ügyünk!

wakemeup_19_6.jpgfotó:Kaplonyi Tímea

Indulhat az újratervezés? 

Keress minket bátran, szeretettel várjuk a jelentkezésed!  beep@we-program.com

 

 Törköly Erika                                                                            Bíró Andrea 

személyiségfejlesztő énidő coach                                     produktivitási tanácsadó

                                                            Munka világa